luni, 4 iulie 2011

Facebook-ul....noua realitate!

Desi asta s-ar deduce din titlu, nu, nu o sa scriu prea mult despre facebook, argumente pro si contra, sa-l descriu sau alte chestii de genul asta. Fiecare cu parerea lui si cu felul lui de a vedea si utiliza aceasta retea de socializare. Ceea ce totusi mi se pare stupid si tin sa mentionez aici este acea tendinta in crestere la unii de a-si da faimosul "like" la pozele si postarile proprii. Nu inteleg care e ideea cand vine vorba de asta, e normal sa iti placa postarile si pozele tale, ca altfel nu le mai puneai si mi se pare total lipsit de logica sa faci asta. De ce ai face-o? Esti mai "sociable" asa? Iesi mai bine in evidenta? Isi dau seama cei batuti in cap ca tie chiar iti place ce pui pe facebook? Daca aflati raspunsul, anunta-ma va rog, ca sa nu raman in ceata. Pana atunci, comunicare si socializare placuta pe facebook si aveti grija cui dati "like":D

2 comentarii:

  1. Probabil din dorinta de a aparea de 2 ori consecutiv in stream-ul celor din lista. Sau din narcisism. Erau niste studii pe undeva care ziceau ca FB & Twitter au pus bazele unei noi generatii de narcisisti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tind si eu sa cred ca studiile au mare dreptate, acum traim mai mult pe net decat in lumea reala si consecintele sunt usor de observat.

    RăspundețiȘtergere