miercuri, 28 decembrie 2011

luni, 26 decembrie 2011

Craciun Fericit!



Va doresc tuturor, cu intarziere, un Craciun Fericit, pace si bucurii alaturi de cei dragi!


Merry Christmas! Feliz Navidad! Joeux Noel!

joi, 22 decembrie 2011

luni, 19 decembrie 2011

Traim in Romania si nesimtirea e crasa!

19 decembrie...inca putin si vine Craciunul, o sarbatoare plina de pace si lumina sufleteasca...toata lumea e mai buna, mai draguta cu cei din jur, daruieste mai mult...Sigur, asta e tiparul dupa care se presupune ca ne ghidam in zilele care preceda fiecare mare sarbatoare religioasa si mai ales Craciunul. In practica, totusi, lucrurile stau altfel, cum ar fi trebuit sa ne obisnuim ca se face treaba in Romania.
Astfel, in aceasta dimineata, sau ma rog, undeva la pranz ca sa fiu mai exacta, unii vecini binevoitori de-ai mei au impins masina fratelui pana in strada ca sa-si poata scutura covoarele, masina parcata chiar in fata acestuia, fiind singurul loc de parcare disponibil ieri la pranz. Intrebati de ce au facut asta raspunsul a fost simplu: "Nu se parcheaza aici!" Replica mea a fost si mai simpla: "Dar unde, in aer?". In timpul acestei discutii "binevoitoare" ca intre vecini, asa ca la o cafea, un personaj care participase la actiunea de impingere imi spune glumet, avand ceva pahare de vin la bord, ca de, omul e harnic si sarbatoreste Craciunul din timp: "Dar daca pornea singura atunci cand am impins-o?" si eu gandindu-ma: "Dar daca aveai si tu putin mai mult creier sau ma rog, te-ai folosi de farama pe care o ai ?". Conflictul, pardon, discutia amicala a durat putin si bine si fiecare a ramas cu parerea sa ca doar de aia e democratie in Romania ca tot omul sa inteleaga ce vrea.
P.S. Draga vecine simpatic, data viitoare cand intarzii la Clubul Pensionarilor Grabiti, anunta-ma, si iti bat eu covoare dupa ce trage frate-miu masina...

vineri, 16 decembrie 2011

Mi-e dor de tine!



Dedicatie pentru o persoana foarte draga mie de care o sa-mi fie mereu dor fie ca e aproape sau departe.

marți, 13 decembrie 2011

luni, 12 decembrie 2011