sâmbătă, 29 ianuarie 2011

luni, 24 ianuarie 2011

miercuri, 19 ianuarie 2011

marți, 18 ianuarie 2011

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

joi, 13 ianuarie 2011

marți, 11 ianuarie 2011

New Year's Resolutions

Dupa deviza "mai bine mai tarziu decat niciodata" sau cum ar spune "proasta" de Scarlett in "Gone with the wind": "Tomorrow is another day", iata-ma in a 11-a zi a anului 2011 incercand sa astern pe hartie "resolutions" privind noul an. Timpul a zburat ca gandul, ca de obicei, luand cu el anul care tocmai a trecut, astfel obligandu-ne sa inchidem undeva departe evenimentele ultimului an si sa privim spre viitor, intrebandu-ne acelasi lucru ca la fiecare inceput: eu ce vreau? Ei bine, normal, mi-am pus si eu aceasta intrebare, dar raspunsul a intarziat sa apara. Probabil undeva in inima mea simteam ca mai am de solutionat probleme, dileme ce tin de anul 2010. Totusi, revenind la prezent am realizat ca pentru anul 2011 imi doresc lucruri simple dar cateodata greu de obtinut, lucruri care fac de multe ori diferenta dintre bucurie si necaz, dintre fericire si acea stare nu neaparat de nefericire ci mai degraba de indiferenta, plafonare in realitatea gri de zi cu zi.
2011 sper sa-mi aduca, in primul rand, starea de pace sufleteasca care mi-a lipsit majoritatea timpului in 2010. Imi doresc sa ma bucur cu adevarat de lucrurile frumoase ce ma inconjoara indiferent de cat de nesimnificative ar fi ele; imi doresc sa realizez mai mult, sa cer mai mult de la mine dar sa fiu si mai blanda in a judeca pe altii si pe mine insami; imi doresc sa imi rezerv mai mult timp pentru oamenii care conteaza, pentru familie si prieteni; imi doresc un an in care sa nu-mi para rau de hotararile luate si de drumul urmat si imi doresc un an in care amintirile sa nu doara.
In final, va urez tuturor (cu intarziere) "La Multi Ani" si sa aveti parte de un an 2011 cum va doriti iar prietenilor mei de la Iasi care mi-au facut Anul Nou mai frumos si tuturor prietenilor mei buni le multumesc pentru ca au fost mereu langa mine cand am avut mai multa nevoie! Love you, guys!

miercuri, 5 ianuarie 2011