duminică, 31 octombrie 2010

marți, 26 octombrie 2010

Nervi si iar nervi

Undeva pe taramul prostilor exista acea categorie de oameni despre care am mai vorbit, care se cred buricul pamantului, au impresia ca tot ce zboara se mananca si au "abilitatea" de a se fofila cand vine vorba de a face treaba, ei fiind mai degraba predispusi la a da ordine sau a-si da pur si simplu cu parerea. Dar ceea ce ma deranjeza pe mine acum nu este felul lor de fi sau neaparat faptul ca nu fac nimic. Ceea ce intr-adevar ma irita este faptul ca, "plutind atat prin univers" si fiind asa de atotstiutori, au ingenioasa idee de a se baga si in treaba altora care chiar muncesc si a-si exprima parerea atunci cand habar nu au despre ce e vorba in propozitie si o fac cu un aer asa nonsalant incat ai crede ca fac meseria asta din nastere. Evident, nu am ce sa le fac dar as mai avea un sfat pentru persoanele in cauza: lasati-va de a va da cu parerea si incepeti sa faceti si voi ceva practic pentru ca lume e plina de persoane ca voi!

miercuri, 20 octombrie 2010

joi, 14 octombrie 2010

Just...life

Zilele trec cu viteza luminii iar eu incerc in putinul timp liber de care dispun pe zi sa ma pacalesc singura ca ma simt bine si ca viata mea e exact acolo unde ar trebui. Pacat ca nu am talent la asta si astfel, impresia mea se destrama dupa cateva secunde.
I miss talking to you, I miss laughing with you, I miss making fun of all the things with you, I miss the first person I would go to tell my stories to, I miss you! There, I said it! Unfortunately, it doesn't matter anymore to you, to anybody else but me...

marți, 12 octombrie 2010

Feliz Dia de la Hispanidad!

12 octombrie 1492 este o data memorabila in istorie, fiind ziua in care Columb a descoperit America fara sa stie macar acest lucru. Nowadays, pe 12 octombrie a fiecarui an este sarbatorita ziua nationala a Spaniei sau "Dia de la Hispanidad".
Asi que: "Feliz dia de la Hispanidad a todos que se sienten al menos un poco españoles!




luni, 11 octombrie 2010

vineri, 1 octombrie 2010