joi, 31 decembrie 2009

marți, 29 decembrie 2009

joi, 24 decembrie 2009

Craciun Fericit!


Merry Christmas! Feliz Navidad! Buon Natale! Craciun Fericit!, etc, in orice limba de pe aceasta planeta ar fi spuse urarile, Craciunul are aceeasi semnificatie in inimile noastre! Astfel, va doresc tuturor ca acest Craciun sa va aduca numai fericire, pace, multa iubire si caldura in suflete si sa petreceti alaturi de cei dragi voua o sarbatoare de neuitat! Craciun Fericit!

marți, 22 decembrie 2009

luni, 14 decembrie 2009

A venit vacanta si a "plecat" gazul!

Azi, 14 decembrie, e prima zi de vacanta pentru mine. M-am trezit cu mare avant pentru a ma bucura din plin de ea si pentru a duce la bun sfarsit cat mai multe lucruri. Cand ce sa vad? Nici un pic de gaz...Perplexa dau buzna pana la parter de la etajul 7 pentru a citi anuntul pe care probabil l-am ratat cu oprirea gazului intre anumite ore...nimic...Dau buzna din nou in casa si aproapre inghetand, desigur, dupa ce mi-am facut cafeaua la microunde, am hotarat sa dau o tura prin oras, pt a rezolva unele treburi si pt a ma incalzi, cu ideea ca sigur vine gazul pana ma intorc. E ora 18 si eu stau in casa inca asteptand sa vina gazul, imaginatia mea bogata inventand deja o tinuta de iarna 2009-2010 pentru casa in cazul in care astept mult si bine. Don't you just love Romania?

vineri, 11 decembrie 2009

Parfum de Olanda!


P.S. Mi-e dor de tara aia si de linistea din ea!

joi, 10 decembrie 2009

marți, 8 decembrie 2009

Democratie, democratie, dar sa stim si noi!

Iata ca au poposit si mult asteptatele alegeri pe plaiul romanesc. Primul tur al acestor alegeri a trecut cum a trecut, dupa cum ne si asteptam, si rezultatul nu a fost suprinzator pentru nimeni. In turul al 2-lea romanii s-au mobilizat in numar mai mare, se pare, in speranta ca vor schimba ceva pentru ca tara sa iasa din criza de toate felurile in care este. Dar cum sa traiesti cu iluzia ca votul tau conteaza si ca tu poti face diferenta atunci cand turismul electoral este in floare si, ceva si mai trist, atunci cand unii cetateni isi vand votul pe cativa banuti, sau litri de ulei, kg de faina, etc, practic pe nimic, nimicul acesta insemnand mult pentru ei? Democratie, un cuvant mult prea uzat la noi pentru a duce la implinirea unor scopuri meschine ale celor de la putere. Democratia este mereu cea care ii motiveaza sa "lupte" pentru popor. Oare Romania se va ridica vreodata de unde a cazut? Atat timp cat e democratie speranta moare ultima nu?

sâmbătă, 5 decembrie 2009

miercuri, 2 decembrie 2009

Traim in Romania...si e plin de idei fixe!

Pe zi ce trece ma conving tot mai mult ca in Romania sunt foarte multi oameni (ca sa nu spun majoritatea) cu idei fixe, oameni care nu inteleg unele lucruri oricat le-ai explica, mai precis, oameni prosti. Astfel, am de a face aproape zilnic cu o specie de oameni care insista pe aceleasi lucruri over and over again, crezand ca poate asa va iesi cum vor ei! Wrong!! Planeta nu sta la dispozitia ta si de obicei ceea ce nu merge prima data nu o sa mearga nici a doua oara...Lumea se schima la fiecare secunda si perspectivele fiecaruia la fel. Astfel, ar trebui ca intentiile noastre si ceea ce urmarim sa se schimbe dupa cum si conditiile mediului se schimba permanent. Sfat pt genul asta de pesoane: deschideti ochii larg si o sa aveti surpriza sa descopetiti ca lumea e total diferita de cum e intruchipata in imaginatia voastra bogata!

marți, 1 decembrie 2009

1 Decembrie







La Multi Ani Romania!